Институт за следдипломна квалификация

ИКОНОМИКА и МЕНИДЖМЪНТ на ОТРАСЪЛ ВиК - ПРИЕМ 2017/2018 Г.

вторник, 18 октомври 2016 18:23 /
Начало:
сряда, 18 октомври 2017
Край:
четвъртък, 07 декември 2017
Място:
Подробности:

Центърът за обучение и квалификация към Ютилитис сървисис и Институтът за следдипломна квалификация при УНСС ви канят за участие в Десетото издание на академичната образователна програма "Икономика и мениджмънт на отрасъл ВиК".

Програмата за следдипломна квалификация е насочена към мениджъри, експерти и служители, работещи в компании за водоснабдителни и канализационни услуги, доставчици, подизпълнители, служители в пречиствателни станции за битови и индустриални нужди, служби по инженерна инфраструктура в общински и областни администрации, държавни ведомства, финансови и банкови консултанти в областта на водния отрасъл.

Обучението продължава 1 календарна година, като включва два учебни семестъра и един семестър за подготовка на дипломна работа.

Таксата за обучение е 2400 лв. /финансовите детайли са описани в регистрационния формуляр/.

Важно: Участници, които са придобили първото ниво на сертификация, притежаващи удостоверение за придобита квалификация по "Икономика и организация на отрасъл ВиК", се признават  21 кредита от четири учебни дисциплини и в този случай заплащат такса в размер на 1600 лв., като преминават само в учебните модули, указани в раздел "Приграма на обучението" - второ ниво.

Подробно описание на програмата, водещите лектори и темите, можете да намерите в приложените файлове.

Всеки участник трябва да попълни регистрационен формуляр.

За въпроси и допълнителна информация ни пишете на е-mail: office@utilities-survices.com или ни потърсете на тел.02 980 64 66, 0878 449 549.

Очакваме ви!

Начало на първия семестър: 07.12.2017 г.