Институт за следдипломна квалификация

50 години опит в продължаващото обучение


Търсене: Новини

ИСК при УНСС получи Национален приз „Човешки ресурси 2012”

понеделник, 21 януари 2013 16:14

    Фондация „Човешки ресурси в България и евроинтеграцията“, Национално сдружение на организациите за социални услуги и редколегия на списание „Човешки ресурси“ удостоиха с Национален приз „Човешки ресурси 2012” Института за следдипломна квалификация при УНСС в категорията образователна институция за „Учене през целия живот“. Наградата бе връчена на директора на ИСК доц. д-р Марчо Марков  в присъствието на ректора на УНСС Проф. д.ик.н. Стати Статев и членовете на Дирекционния съвет на ИСК. Поредната награда е още едно доказателство за големия престиж, които има института сред нашата общественост.

    Ректорът на УНСС Проф. д.ик.н. Стати Статев получи същия приз за неговия „цялостен принос в областта на развитието на икономиката и човешкия капитал в България“.

    Доц. д-р Марчо Марков  благодари за признанието и подчерта, че е особено радостен да получи тази награда след Проф. д.ик.н. Стати Статев, тъй като студентите, които се учат в УНСС и специализантите от ИСК са чат от човешкият капитал на българската нация, с което се гордеем.

                                             

Галерия снимки от ИСК при УНСС получи Национален приз „Човешки ресурси 2012” ...