Институт за следдипломна квалификация

50 години опит в продължаващото обучение


Търсене: Новини

Завършване на курса "Глобален мендижмънт и лидерство"

четвъртък, 06 юни 2013 13:38

   На 05.06.2013 г. в Японската градина на „Кемпински хотел Зографски” се проведе официалната церемония по случай завършването на курса „Глобален мениджмънт и лидерство”, организиран и проведен със съвместните усилия на Института за следдипломна квалификация при УНСС и ДЖАЙКА Алумни в България.

   Този курс е резултат и следствие от успешния четиригодишен опит /2004-2008 г./ от проект, съвместно осъществен от България и Япония по инициатива на Японската агенция за международно сътрудничество /JICA/ и имащ за цел да приложи на практика уникален японски метод за подготовка на бизнес мениджъри. Проектът беше изцяло осъществен в Центъра за развитие на управленски умения към ИСК при УНСС.

   Сертификатите и свидетелствата на възпитаниците на последния от поредицата успешно проведени курсове „Глобален мениджмънт и лидерство” бяха връчени от   ректора на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев, Н.П. Такаши Коидзуми, посланик на Япония в България и члена на Настоятелството на УНСС и председател на Надзорния съвет на Корпартивна търговска банка – д-р Цветан Василев. На тържеството присъстваха преподаватели от курса, бивши възпитаници на ИСК и много гости. Благодарности и добри думи за курса и за ИСК от името на завършилите курсисти отправи г-жа Майя Митрева.  

Галерия снимки от Завършване на курса  "Глобален мендижмънт и лидерство" ...