Институт за следдипломна квалификация

50 години опит в продължаващото обучение


Търсене: Новини

Успешно приключиха курсовете по "Глобален мениджмънт и лидерство" и "Маркетинг, реклама и бизнес комуникации"

петък, 16 май 2014 13:32

На 13 май 2014 г. с тържествена церемония в Японската градина на хотел Кемпински-Зографски приключиха курсовете "Глобален мениджмънт и лидерство" и "Маркетинг, реклама и бизнес комуникации", организирани от ИСК при УНСС - София.

Курсът "Глобален мениджмънт и лидерство" е резултат от успешния опит от проект, съвместно осъществен от България и Япония по инициатива на Японската агенция за международно сътрудничество/JICA/ и имащ за цел да приложи на практика уникален японски метод за подготовка на на бизнес мениджъри. Курсът се провежда два пъти годишно в продължение на 10 години с участието на японски университетски преподаватели и преподаватели от УНСС, специализирали в Япония.
Курсът "Маркетинг, реклама и бизнес комуникации" е един от най-успешните и актуални курсове в ИСК при УНСС. Курсът непрекъснато се актуализира и съобразява с корпоративните изисквания на работодателите, поръчващи обучение за служителите си.
Сертификатите и свидетелствата на специализантите бяха връчени от проф. д.ик.н. Стати Статев, ректор на УНСС и Н.П. Такаши Коидзуми, посланик на Япония в България.
С топли думи специализантите бяха приветствани от проф. Божана Неделчева, основоположник на българо-японския проект JICA, доц. д-р Иван Стойчев, директор на ИСК при УНСС, проф. Антоанета Василева, декан на факултет МИП, УНСС и член на екипа от преподаватели от УНСС, специализирали в Япония в курса " Глобален мениджмънт и лидерство", г-н Илиян Зафиров, член на управителния съвет и изпълнителен директор на Корпоративна банка, възпитаник на УНСС и работодател на курсистите в курса "Маркетинг, реклама и бизнес комуникации" и г-н Реймънд Акорда, главен производствен директор на Булгартабак холдинг.

На тържеството присъстваха преподаватели от курса, бивши възпитаници на ИСК и много гости. Благодарности и добри думи за курса и за ИСК от името на завършилите курсисти отправи г-н Александър Кирилов, дипломант на курса "Глобален мениджмънт и лидерство".

Галерия снимки от Успешно приключиха курсовете по "Глобален мениджмънт и лидерство" и "Маркетинг,  ...